KREATIVE INTERESSER

Hvis dans, fotografering, skuespill hører ditt hjerte til, er det mange fantastiske programmer i Nord-Amerika for studenter som ønsker å ta neste skritt som sanger, musiker eller artist av ulike slag.

Kreative internatskoler

Hvis musikk eller dans er det viktigste for deg, kan en nøye utplukket internat være din drøm. Kunstfokuserte internatskoler, der studentene fokuserer mer på kunstneriske klasser, ligger for eksempel i Boston og Los Angeles. Fag som dans, musikk, visuell kunst, teater, film og media står i skolenes fokus. I løpet av studiene vil du få inspirasjon og synspunkter ikke bare fra lærerne dine, men også fra forskjellige besøkende kunstnere og kunstfagfolk med ulike meninger og tilnærminger. Omgivelsene, der alle studenter og lærere deler den samme lidenskapen for kunst, inspirerer folk til nye ideer og nye produksjoner.

Prøv en ny hobby

Hva om du alltid har ønsket å starte en ny hobby, men det har aldri vært riktig sted eller tid for det? Du trenger ikke nødvendigvis å være ekspert på din kunstneriske hobby, du kan begynne å lære en ny i løpet av oppholdet. Drømmeskolen din kan bli funnet i Florida, New York, Minnesota, Pennsylvania eller i mange provinser i Canada. Tross alt er det mange tradisjonelle skoler over hele Nord-Amerika, hvor du kan få inspirerende og profesjonell kunstnerisk utdanning mens du deltar i et universitetsidrettslag samtidig. Hvis du vil forfølge dine kunstneriske mål, er Internatskole et godt alternativ.

  • Danse programmer – ballet, moderne dans, jazz, street, hiphop, tap
  • Teaterprogrammer – skuespill, skriving, scenografi
  • Programmer for visuell kunst – tegning, maleri, skulptur, fotografering, keramikk
  • Musikkprogrammer – private timer for å spille og synge, jazzorkestre, bandøvelser, kor, komponering, tekst
  • Film- og medieprogrammer – filmproduksjon, regi, fotografering, reklame, redigering, digitale medier

Studer musikk på internatskole - Se UP Global studenter opptre

Copyright 2020 Universal Players Global Norge. Site by JCO Digital.

 Interessert i utveksling? Bli med på neste informasjonsmøte

Vi holder gratis informasjonsmøter for de som er interessert i å høre mer om utveksling.

Neste ledige informasjonsmøte: 

Mandag 6. Mai kl.19.30

Onsdag 8. April kl 19.30

Mandag 13. April kl.19.30

Meld deg på her!

You have Successfully Subscribed!