Den riktige avgjørelsen

Da datteren min Josefiina fløy utenlands i fjor høst, var jeg sønderknust. Men rett etter den første uken var jeg sikker på at vi hadde tatt den riktige avgjørelsen. Det har vært fantastisk å følge opplevelsen hennes på sosiale medier; hun har vært så glad. Språkferdighetene hennes har forbedret seg mye, og skolen har gått bra, selv om det er utfordrende. Josefiina har funnet igjen kjærligheten til basketball, takket være gode trenere på internatet. Alt er veldig bra, og jeg vet at etter denne opplevelsen vil datteren min kunne gjøre det bra i hva enn hun velger å gjøre med fremtiden sin. Mens jeg savner datteren min, er jeg veldig glad når jeg ser smilet hennes under videosamtalene våre. Stor takk til Universal Players for å gjøre alt dette mulig.

Mari, moren til en UP student

Å studere i utlandet åpner mange dører

På internatskolen har sønnen min Peetu lært mange ting som han ikke kunne ha lært hjemme. Han ble selvstendig og lærte å ta vare på seg selv ved å bruke et fremmed språk. Lærerne på internatet var veldig positive og de ga oss foreldrene tilbakemeldinger ofte, noe som var veldig hyggelig og hjelpsomt. I Finland ber lærerne vanligvis elevene om å være stille og lytte, men på internatskolen ble elevene oppfordret til å snakke og diskutere, noe jeg er sikker på vil hjelpe Peetu mye i fremtiden. Og mest av alt lærte Peetu å lære. På internatet har studentene så mange muligheter til å oppleve nye ting, og det er opp til studentene hvordan de bruker disse mulighetene. Jeg kan anbefale alle foreldre som ønsker å åpne nye dører for barna sine å sende dem til utlandet.

Petra, moren til en UP student

En flott vei fremover, fantastisk eksponering

Jeg tror at nordamerikanske videregående skoler er en fin måte for studenter som ønsker å kombinere studier med sport, å komme til neste nivå både faglig og sportslig. Det er lettere å ta vare på studiene når klassestørrelsen er liten, undervisningen er mer personlig og den generelle atmosfæren er oppmuntrende. Som idrettsutøvere er barna veldig utsatt, og her får de muligheter til å nå neste nivå. Som foreldre er vi veldig glade i skolen; skolen er trygg, barna blir tatt vare på, fasilitetene er enestående, foreldrene blir oppdatert, og barna lærer å lære. Vi har alltid følt at alt går veldig bra, og at sønnen vår er veldig glad. Vi er veldig glade og fornøyde med hele opplevelsen, og vi gir toppkarakter til både skolen og Universal Players.

Jouni, faren til en UP student

Les mer om kostnader og stipender

Kostnader og Stipender

Copyright 2020 Universal Players Global Norge. Site by JCO Digital.

 Interessert i utveksling? Bli med på neste informasjonsmøte

Vi holder gratis informasjonsmøter for de som er interessert i å høre mer om utveksling.

Neste ledige informasjonsmøte: 

Mandag 6. Mai kl.19.30

Onsdag 8. April kl 19.30

Mandag 13. April kl.19.30

Meld deg på her!

You have Successfully Subscribed!