VÅR HISTORIE

Universal Players Global (UPG) startet på midten av 90-tallet da to unge toppidrettsutøvere fra Finnland og ønsket å finne ut hvordan de kunne kombinerer studier i utlandet med friidretten på toppnivå. De fant en del informasjon som var ok, men det var også mye informasjon som manglet der ute og mange muligheter som kunne vært bedre. De så derfor en potensiell ide og bestemte seg for å fylle et hull i et marked som de hadde savnet da de var yngre, og slik ble ideen deres født for over 25 år siden.

Nå over to tiår senere har UPG hjulpet hundrevis av unge til å finne de riktige skolene som tilbyr akkurat det man måtte ønske. I løpet av disse årene har organisasjonen også utviklet seg ytterligere og partnernettverket er blitt betydelig utvidet.

Vi har nå startet opp i Norge og er i dag i stand til å tilby muligheter ikke bare for student-idrettsutøvere, men også for vanlige studenter som ønsker et læringsrikt år i USA eller Canada proppfullt med personlig utvikling. Gjennom flere stipender har vi også gjort dette økonomisk mulig for mange som ellers ikke ville hatt muligheten.

Hvis en student har en lidenskap innen musikk, dans, annen kunst, eller bare eventyr og internasjonale opplevelser, og ønsker å reise til utlandet for å studere, kan vi gjøre dette til en realitet.

Vår kompetanse er basert på egne erfaringer og vårt langsiktige samarbeid med våre kunder og partnerskoler gjør oss stolte over det arbeidet vi gjør. Vi kan gi disse studentene den best mulige opplevelsen der ute og ikke minst de beste forutsetningene for at de kan lykkes innen sin lidenskap og studie.

For en student tilpasser vi en utvekslingserfaring som er akkurat riktig for ham / henne. Studenten får selv velge den akademiske retningen, toppidrett eller andre aktiviteter, hobbyer eller interesser, og kombinere det med studentlivet i utlandet i trygge omgivelser.

Vi registrerer studentene våre i nøye utvalgte private skoler, som vi tar direkte kontakt med. Vi ser viktigheten av tett kommunikasjon og personlig oppfølging så det er ingen involverte tredjeparter. De private internatskolene er trygge og ligner på små lokalsamfunn, der alt som trengs for studier, sport og aktiviteter er i nærheten. Konseptet vårt er unikt i hele verden, og engasjementet og profesjonaliteten overfor vårt arbeid er løftene vi kan gi hver enkelt kunde. Vi finner en skole som passer for deg!

Velkommen til reisen med internasjonale erfaringer med Universal Players Global Norge!

Copyright 2020 Universal Players Global Norge. Site by JCO Digital.

 Interessert i utveksling? Bli med på neste informasjonsmøte

Vi holder gratis informasjonsmøter for de som er interessert i å høre mer om utveksling.

Neste ledige informasjonsmøte: 

Mandag 6. Mai kl.19.30

Onsdag 8. April kl 19.30

Mandag 13. April kl.19.30

Meld deg på her!

You have Successfully Subscribed!