Erfaring

UP Global har mer enn 25 års erfaring med å sende internasjonale studenter til utlandet, derfor er vi i stand til å anbefale de mest passende programmene for hver søker basert på ønsker og søkerprofil. Vi ser på hver enkelt student for seg og tilpasser etter han/hennes behov og ønsker.

Omfattende samarbeidsnettverk

Vi jobber direkte med skolene våre uten å bruke en tredjepart. Vi er veldig kjent med søknadsprosessen til internatskoler og kjenner skolens representanter personlig.

Kundeservice av høy kvalitet

Hver student og familie er spesiell for oss. Vi forstår at alle våre søkere har ulik bakgrunn og forskjellige forventninger til fremtiden. Disse individuelle faktorene er viktige for oss, som vi vurderer nøye når vi planlegger tiden utenlands sammen med familiene.

Fornøyde familier

Over 95% av familiene våre vil anbefale UP Global til andre. Vårt mål er høy kundetilfredshet.

Hvorfor velge vårt program istedenfor det tradisjonelle utvekslingsprogrammet?

Destinasjon: I tradisjonelle utvekslingsprogrammer må du gå på en skole og bo hos en familie som blir tilfeldig valgt ut for deg. Gjennom vårt program kan du ta den endelige beslutningen og velge den skolen som samsvarer med dine ønsker etter at UPG Norge har funnet skoler som passer med dine behov og ønsker.

Sport, hobbyer og andre interesser: I tradisjonelle utvekslingsprogram finnes det ikke noen garantier for at du kommer til en skole med de interessene du har. Gjennom vårt program garanterer vi at de skolene vi finner til deg har den sporten, kunstformen eller andre hobbyer du måtte ønske. Alt innen gangavstand på skolen der du bor.

Faglig nivå: I tradisjonelle utvekslingsprogram finnes det ingen garantier for nivå, klassestørrelser eller kurstilbud utenom en garanti for et engelsk miljø og kulturell læring. Gjennom vårt program kan vi velge ønsket akademisk nivå basert på din akademiske bakgrunn. I tillegg til at det alltid vil være små klassestørrelser, tilgjengelige lærere, store kurstilbud og fleksibel engelskundervisning på alle de skolene vi velger ut.

Botilbud: I tradisjonelle utvekslingsprogrammer til du bli tilfeldig valgt inn i en frivillig vertsfamilie som ligger innen 20 km fra skolen. På de privatskolene / internatskolene vi velger ut vil du bo på skolen sammen med andre studenter og det vil være voksne som bor i den samme bygningen for en sikker og trygg hverdag. Det vil også være måltider servert på skolen hver dag, i tillegg til flotte studiesteder, helsevesen, fasiliteter for sport, rekreasjon og underholdning innen gangavstand til der hvor du bor.

Besøk og hjemreise: I tradisjonelle utvekslingsprogrammer får du ikke lov til å reise hjem i løpet av året. Foreldre / familie får heller ikke besøke deg. På våre skoler får du reise hjem eller til andre destinasjoner i skoleferiene. Det finnes også valgfrie helgeturer arrangert med skolen underveis i året. Foreldre / familie kan også komme på besøk, selv om de ikke har mulighet til å bo på selve skolen sammen med deg når de kommer.

Programlengde: I tradisjonelle utvekslingsprogrammer går du på skolen i 10 måneder og det er en engangs mulighet. Gjennom våre skoler finnes det alltid mulighet til å bli igjen for å fullføre utdannelsen med uteksaminering om man skulle ønske det etter at man har vært der i ett år.

  • Kontakt oss

Copyright 2020 Universal Players Global Norge. Site by JCO Digital.

 Interessert i utveksling? Bli med på neste informasjonsmøte

Vi holder gratis informasjonsmøter for de som er interessert i å høre mer om utveksling.

Neste ledige informasjonsmøte: 

Mandag 6. Mai kl.19.30

Onsdag 8. April kl 19.30

Mandag 13. April kl.19.30

Meld deg på her!

You have Successfully Subscribed!