USA

Internatskoler i USA gir en trygg og støttende atmosfære med et bredt spekter av muligheter for studenter fra forskjellige land rundt om i verden. Florida er et attraktivt reisemål for de som elsker å tilbringe sin internasjonale opplevelse i solskinnsstaten i vakkert vær hele året. Rocky Mountains i det sørvestlige USA tilbyr svært gode opplevelser for alpinistene. Noen av de beste internatskolene er i New England, hvor det er mulig å kombinere idrett og studier av svært høy kvalitet.

Internatskole i USA – Les mer

 

Canada

Den nordlige delen av Nord-Amerika hvor ekte amerikansk drøm er kombinert med en europeisk ånd. Ting som er viktig for kanadiere er natur, umiddelbar livsstil og sport. Quebec tilbyr en unik mulighet for språklig utvikling for studenter som er interessert i fransk. Vancouver og Toronto og mange andre byer er veldig europeiske, med alle storbymuligheter. Studentene kan kombinere idrett og studier av høy kvalitet på internatskoler i Canada.

Internatskole i Canada – Les mer

 

Norway

If you are from USA or Canada and wish to come to Norway as an exchange student to a boardingschool, then please contact us using email: post@upgnorge.com and we will be happy to help you further.

En unik utvekslingsstudentopplevelse i utlandet

Kombiner idretten og fritidsaktivitetene dine med å studere på en internatskole!

Kontakt oss

Copyright 2020 Universal Players Global Norge. Site by JCO Digital.

 Interessert i utveksling? Bli med på neste informasjonsmøte

Vi holder gratis informasjonsmøter for de som er interessert i å høre mer om utveksling.

Neste ledige informasjonsmøte: 

Mandag 6. Mai kl.19.30

Onsdag 8. April kl 19.30

Mandag 13. April kl.19.30

Meld deg på her!

You have Successfully Subscribed!