INTERNATSKOLE I NORD AMERIKA

Nordamerikanske internatskoler er av høy kvalitet og det finnes mange alternativer for internasjonale studenter som er langt hjemmefra. Internatskoler er et utmerket alternativ spesielt for en student som ønsker å bo på campus og kombinere idrett og andre aktiviteter med god utdanning.

Kombiner studier, idrett og andre fritidsaktiviteter på campus

På internatskoler går idrett og andre fritidsaktiviteter side om side med å studere. Tidsplanene for studier og idrett er nøye planlagt, slik at det alltid er nok tid til begge deler. Vanligvis starter treninger og andre aktiviteter rett etter skolen på ettermiddagen. Det vil være enkelt for deg å fortsette idretten eller hobbyen din og fortsette å utvikle deg i løpet av hele året!

 

Fasiliteter i verdensklasse

Fasilitetene som tilhører internatene er utmerkede, og de ligger alle i nærheten til skolen. Klasserommene, spisesalene, sovesalene, helsestasjonene og sportsfasilitetene ligger innen gangavstand, så det tar ikke tid å reise fra et sted til et annet. Hvordan høres det ut å ha skolens egen golfklubb, ishockeybane, svømmebassenger, treningsstudio, skibakke, fotballbane, innspillingsstudio, teater eller hestestall rett ved siden av skolen din?

 

Bo på campus med vennene dine

På internatskoler bor studentene i egne avdelinger på campus. I hver avdeling er det flere rom, og vanligvis er ett rom delt av to studenter av samme kjønn. I hver avdeling bor det også minst et voksent fakultetsmedlem med sin egen familie i sin egen leilighet, så det vil alltid være en voksen i nærheten. I tillegg tilbyr internatskoler et miljø der språkferdighetene utvikler seg raskt, og venner er alltid i nærheten.

 

Små klasser og personlig undervisning

Det er få elever i hver klasse. Vanligvis er lærerforholdet rundt en til ti. I mange klasserom sitter ikke elevene på vanlige rader med pulter, men rundt et rundt bord for å oppmuntre til samtaleopplæring og deltakelse. Innenfor små grupper er det mulig for lærere å gi personlig støtte til elevene og virkelig bli bedre kjent med dem. Lærerne vil at elevene skal lykkes, de er oppriktig glad i jobbene sine, og de blir respektert blant elevene sine.

 

Study Hall

På kveldstid organiserer internatene tid og steder for elevene å gjøre leksene sine. Dette kalles Study Hall. Under denne leksetiden kan elevene ofte velge å gjøre lekser i sine egne rom eller for eksempel på skolens bibliotek med vennene sine. Lærere deltar vanligvis i leksetiden for å hjelpe elevene, noe som gjør leksene mer effektive fordi det er lett å få hjelp om nødvendig.

 

Et trygt og internasjonalt miljø

Internatskoler tilbyr internasjonale omgivelser til sine elever, da det er mange studenter fra forskjellige land. Cirka 20% av studentene kommer fra utlandet, noe som også betyr at lærerne er veldig vant til å undervise internasjonale studenter fra utenfor Nord-Amerika. Mange internatskoler tilbyr også engelsk som andrespråk-program, som gir støtte til internasjonale studenter hvis engelskkunnskaper ikke er veldig sterke til å begynne med. Skolene er trygge, rusfrie og bevoktede områder, der hver student kan føle seg trygg.

 

Helgaktiviteter som balanserer studiene

Det er viktig å kunne balansere studiene og det sosiale livet og få mest mulig ut av tiden i utlandet. Ukedagskvelder tilbringes vanligvis på skoleområdet. Alle aktivitetene og medstudentene er alltid i nærheten. Det er mange måter å bruke tid på, enten du vil se på TV, spille forskjellige spill eller gjøre noe annet. Uansett er det mange alternativer og aktiviteter for å tilbringe fritiden.

Fordi idrett er i en veldig stor rolle i den amerikanske videregående skolekulturen, brukes fritiden vanligvis til forskjellige sportshendelser. Konkurransedager er store dager for skoler, og ofte deltar hele skolen for å heie på laget sitt. Enten det er ishockey, fotball, amerikansk fotball, basketball eller til og med lacrosse, er en ting helt sikkert: konkurransedagene er alltid spesiell, og følelsen, samholdet og stemningen på tribunen er alltid magisk.

De fleste internatskolene ligger innen en eller to timers kjøretur fra en større by, og skolene arrangerer jevnlig helgeturer til for eksempel kjøpesentre, filmer, konserter, NHL-spill, strender, campingturer eller skisteder . Helgeaktivitetene er en viktig grunn til at elevene har det så bra på internatskolene. Selvfølgelig vil du også få lengre ferier i løpet av studieåret, der du kan reise mer utover kontinentet, besøke vennene dine andre steder, eller dra hjem for å se din egen familie.

Kvalitetsmåltider og helsehjelp på campus

Internatskoler og deres kafeteria legger stor vekt på sunn mat, forskjellige typer dietter og forskjellige spisevaner. På skolen tilbys frokost, lunsj og middag buffeer. Maten er god og sunn, og det er lett for deg å finne riktig mat til deg selv, enten du er ballettdanser eller fotballspiller. Hver skole har sitt eget helsesenter, der elever kan gå når som helst, enten de trenger behandling eller omsorg. Dette er grunner til at internatskoler er et flott alternativ for elever med allergi eller andre spesielle behov med tanke på helseproblemer, læringsproblemer eller forskjellige dietter.

Kostnader og stipender

Kostnadene for studenter som går på internatskoler innebærer UPG Norge sitt honorar på NOK 60.000,- (inkl. alle skatter og avgifter) i tillegg til skolen sitt honorar for undervisning og loji som betales direkte til skolene (varierer fra skole til skole). Alle studenter som blir akseptert til programmet vårt, vil ha mulighet til å søke om økonomisk hjelp og ulike stipender om nødvendig.

Les mer om kostnader og stipender

  • Kontakt oss

Copyright 2020 Universal Players Global Norge. Site by JCO Digital.

 Interessert i utveksling? Bli med på neste informasjonsmøte

Vi holder gratis informasjonsmøter for de som er interessert i å høre mer om utveksling.

Neste ledige informasjonsmøte: 

Mandag 6. Mai kl.19.30

Onsdag 8. April kl 19.30

Mandag 13. April kl.19.30

Meld deg på her!

You have Successfully Subscribed!