STEG FOR STEG

Søknadsperiode for studieåret 2023-2024

Søknadsperioden har begynt! Start prosessen ved å fylle ut vårt uforpliktende første steg her.

STEG 1: UPG Norge Søknad

Start prosessen ved å fylle ut vårt første søknadsskjema her. Husk at denne søknaden er helt uten noen forpliktelser til oss og vårt program. Gjennom søknaden kan du fortelle oss hva du er interessert i og vi gir deg mer informasjon om dette. Alternativt kan du kontakte oss, så vil vi fortelle deg mer om programmene våre.

STEG 2: Møt oss direkte eller sett opp et webmøte med oss

Vi på UPG Norge ønsker alltid å diskutere med både deg og foreldrene dine. På møtet diskuterer vi om dine ønsker, mål og mulige skolealternativer. Vi lager også et budsjett for utvekslingsåret ditt og snakker om hvordan alt fungerer. Etter det er det på tide å avgjøre om du vil bli med i programmet vårt.

STEG 3: Søknadspakken

Når din plass i programmet vårt er sikret, begynner vi å fylle ut selve søknaden. Vi sender deg og foreldrene dine søknadspakken med detaljerte instruksjoner. Søknadspakken er en viktig del av prosessen, og vi vil personlig hjelpe deg med å fullføre den.

STEG 4: Språktesten

Du vil delta i en engelskspråklig test med andre søkere i programmet. Vi hjelper til med å finne en dag som passer deg for dette. Husk at det er ingen krav til engelskferdigheter. Men testen er viktig for å finne riktig skole for deg.

STEG 5: Strategien / Game Plan

UPG Norge designer en personlig strategi til deg. Dette er en liste over skoler som passer dine håp, planer, ferdigheter og budsjett. Du vil kunne møte representanter fra disse skolene personlig eller via webmøte, og du kan stille spørsmål og bli kjent med dem.

STEG 6: Personlig møte med skolene

Å velge riktig skole er en viktig del av et vellykket utvekslingsår. Du vil kun møte representantene for skolene vi har plukket ut for deg din i Helsinki i desember 2022 før de endelige beslutningene. Om du ikke har mulighet til å dra til Helsinki, så setter vi opp webmøter med de aktuelle skolene. Les mer om møtene her.

STEG 7: Kontrakt med skolen

Internatskolene tar sine beslutninger av utvalgte studenter vanligvis i løpet av mars. Du vil godta din registrering på skolen ved å signere en kontrakt med skolen.

STEG 8: Introduksjonsdag og sommerforberedelsene

Du kan delta på vår introduksjonsdag i mai, om du ønsker det.

Vi i UPG Norge vil lede deg gjennom sommerforberedelsene som helsedokumenter, kursvalg, studietillatelser og visum.

STEG 9: La den uforglemmelige opplevelsen begynne

Velkommen til din nye skole og nye hjem! Snart holder klasser, venner, sport og andre aktiviteter deg opptatt i hverdagen. Gjør deg klar for en uforglemmelig opplevelse.

La drømmen din om et utvekslingsår gå i oppfyllelse! Vi hjelper deg hele veien!

FYLL UT DEN FØRSTE UFORPLIKTENDE SØKNADEN

Copyright 2020 Universal Players Global Norge. Site by JCO Digital.

 Interessert i utveksling? Bli med på neste informasjonsmøte

Vi holder gratis informasjonsmøter for de som er interessert i å høre mer om utveksling.

Neste ledige informasjonsmøte: 

Mandag 6. Mai kl.19.30

Onsdag 8. April kl 19.30

Mandag 13. April kl.19.30

Meld deg på her!

You have Successfully Subscribed!