UP GLOBAL PRESENTERER STOLT DEN STØRSTE REKRUTTERINGSEVENTET I EUROPA:

Den 6. årlige Meet Your Schools-helgen, 3.–4. desember 2022, HELSINKI, FINLAND

Å velge riktig skole er en viktig del av et vellykket år i utlandet. Som en del av prosessen tilbyr UPG Norge sammen med UP Global sine utvekslingsstudenter en unik mulighet til å møte de forskjellige skolene og deres representanter personlig i Helsinki, Finland i desember 2022. I Helsinki vil det være ca. 40 private internatskoler fra USA og Canada som vil lære interesserte familier om skolene og deres programmer. Dette lar interesserte familier lære mer om og få oppdatert informasjon rett fra skolene før de legger grundigere planer. Med sin kompetanse og kunnskap kan UP Global velge matchende skoler for studenter å møte, basert på søkernes ønsker. Eller de interesserte familiene kan bare komme og lære mer om alle skolene, mulighetene og programmene, på egenhånd hvis de ønsker det.

Siden 2018 har UP Global brakt nordamerikanske skoler til Europa for å møte de interesserte familiene. I år arrangeres Meet Your Schools helgen 3.–4. desember 2022 i Helsinki, Finland. Etter helgen i desember fortsetter UP Global å koble sammen interesserte familier og skolene online på Meet Your Schools-plattform. Enten du velger å møte skolene personlig, online eller begge deler, kan vi garantere at du får massevis av ny informasjon som vil hjelpe deg å velge din egen vei, UPG Norge vil hjelpe deg med resten, hvis du ønsker det!

MØT SKOLEN DINE HELGEN 3.-4. DESEMBER 2022, på Radisson Blu Seaside Hotel i Helsinki, Finland.

Hva er det?

Det er en mulighet for elever og foreldre til å møte topp nordamerikanske private videregående skoler. Det vil være rundt 40 private videregående skoler fra USA og Canada som deltar under helgen, noe som gjør det til det største rekrutteringsarrangementet for videregående skoler i Europa.

Hvem er det til?

For enhver student som er født mellom 2005-2009 og som er interessert i en kvalitets- og trygg utvekslingsstudentopplevelse i USA eller Canada. Du kan være en toppidrettsutøver eller nybegynner, talentfull innen musikk eller kunst, eller bare interessert i en utvekslingsopplevelse som du kan tilpasse basert på dine interesser og ønsker.

Hvorfor privat videregående skole i Nord-Amerika?

Fokuser på sporten eller hobbyen din mens du nyter alle gledene og fordelene ved en utvekslingsstudentopplevelse. Private internatskoler tilbyr konkurrerende sports- og kunstprogrammer med toppfasiliteter og utdanning. De er den beste måten å kombinere din sport eller hobby med en utvekslingsstudentopplevelse. Det vil være rundt 40 skoler i Helsinki – velg dine egne favoritter!

Helsinki, hvordan kommer man seg dit?

Direkte og enkle flyreiser fra Oslo til Helsinki. Helsinki er hovedstaden i Finland og en moderne by med et godt offentlig transportsystem. En flott by å besøke i helgen og mange alternativer for overnatting.

Hva koster det?

Deltakelse er GRATIS, uten forpliktelser, og alt du trenger er interesse for å lære mer om de enorme mulighetene de private nordamerikanske skolene kan tilby! Bare registrer deg ved å fylle ut skjemaet nedenfor og begynn å planlegge turen til Helsinki.

Hvordan registrerer jeg meg?

Gratis registrering ved å fylle ut skjemaet nedenfor gir gratis tilgang til å møte skolens representanter. Kom begge dager eller bare lørdag eller søndag og møt skolene og hør hva de kan tilby deg! Begrenset antall plasser for interesserte familier. Hvis du ønsker et forsprang og mer informasjon om matchende skoler og våre programmer på forhånd, vennligst send inn din første søknad!

NB! Ønsker noen å reise med representanter fra UPG Norge så vil dette være mulig.

HELGEPLAN:

Lørdag 3. desember vil være forbeholdt planlagte møter mellom interesserte familier og skoler. Søndag 4. desember vil være en åpen dag for alle interesserte elever og familier til å møte og snakke med skolene som de ønsker. Dette er en unik mulighet til å sette seg ned med skolens representanter og lære hva de kan tilby deg som elev.

“Muligheten til å møte de potensielle skolene før jeg tok noen avgjørelser var veldig nyttig for meg. Jeg lærte mye nytt om de forskjellige skolene, og jeg fikk svar på spørsmålene mine rett fra fagfolk på skolene. Etter helgen var det klart for meg hvilke skoler jeg kunne tenke meg å søke på, og UP Global hjalp meg med resten!»

– Sampo, USA

  • Student

  • Foreldre

Copyright 2020 Universal Players Global Norge. Site by JCO Digital.

 Interessert i utveksling? Bli med på neste informasjonsmøte

Vi holder gratis informasjonsmøter for de som er interessert i å høre mer om utveksling.

Neste ledige informasjonsmøte:

Mandag 5. des kl 20:00
Torsdag 15. des kl 16:00

Meld deg på her!

 

 

You have Successfully Subscribed!