Kostnader og Stipender

Kostnaden for studenter som får hjelp av UPG Norge til å komme inn på en internatskole vil bestå av UPG Norge sitt honorar på NOK 60.000,- i tillegg til skolepenger, flyreise, visum og helseforsikring. Skolepengene inkluderer undervisning, boende, mat og fritidsaktiviteter og betales direkte til den skolen eleven ønsker å begynne på. Skulle du av en eller annen grunn trekke deg ut av prosessen før du signerer med en skole, betaler vi deg tilbake NOK 45.000,- av det honoraret på NOK 60.000,- som du betalte oss. Ta gjerne et helt uforpliktende møte med oss for å høre mer.

Kostnader

Den høye kvaliteten på internatskolene i vårt program er kun muliggjort av skolepenger. UPG Norge jobber sammen med søkeren og hans / hennes familie for å lage en personlig plan og et personlig budsjett. Det er mange ting som påvirker de endelige kostnadene for et utvekslingsår. Til å begynne med varierer skolepengene for internatskoler fra $35 000 til $70 000 per år, men vi hjelper til med å skaffe stipender for å få ned kosnaden.

Stipender

Selv om skolepengene kan virke høye til å begynne med, må du ikke la det skremme deg. Vi har god erfaring med å søke om økonomisk hjelp fra skolene vi velger ut. Derfor trenger du ikke et budsjett som kan betale for hele skolegangen. Når du oppretter budsjettet ditt, er det godt å huske at å leve i hjemlandet samt utgifter til fritidsaktiviteter blir bespart det året/årene studenten studerer utenlands.

Vi hjelper alle studenter som blir akseptert til programmet vårt med å søke om økonomisk hjelp og ulike stipender om nødvendig. Etter den første samtalen med en familie, kan vi etablere et realistisk budsjett for kostnadene forbundet med å studere på en privat skole i Nord Amerika. Fordelen vår er det faktum at vi kommuniserer direkte med skolene og deres fakultet, vi kjenner dem personlig, og vi bruker ikke tredjeparter i prosessen.

 

Vi er her for å hjelpe deg med å gjøre denne fantastiske muligheten til virkelighet. Ikke nøl med å kontakte oss og stille spørsmål om mulighetene dine.

Copyright 2020 Universal Players Global Norge. Site by JCO Digital.