Kostnader og Stipender

Kostnaden for studenter som får hjelp av UPG Norge til å komme inn på en internatskole vil bestå av UPG Norge sitt honorar på NOK 60.000,- i tillegg til skolepenger, flyreise, visum, helseforsikring, engelskest, bøker og lommepenger. Skolepengene inkluderer undervisning, boende, mat og fritidsaktiviteter og betales direkte til den skolen eleven ønsker å begynne på. Skulle du av en eller annen grunn trekke deg ut av prosessen før du signerer med en skole, betaler vi deg tilbake NOK 52.500,- av det honoraret på NOK 60.000,- som du betalte oss. Det er derfor bare NOK 7.500,- som er bindende fra den dagen du signerer med oss, og du kan når som helst og med hvilken som helst grunn trekke deg ut av prosessen. Ta gjerne et helt uforpliktende møte med oss for å høre mer.

Kostnader

Den høye kvaliteten på internatskolene i vårt program er kun muliggjort av skolepenger. UPG Norge jobber sammen med søkeren og hans / hennes familie for å lage en personlig plan og et personlig budsjett. Det er mange ting som påvirker de endelige kostnadene for et utvekslingsår. Til å begynne med varierer skolepengene for internatskoler fra ca $45 000 til $75 000 per år, men vi hjelper til med å skaffe stipender for å få ned kosnaden betydelig.

Stipender

Selv om skolepengene kan virke høye til å begynne med, må du ikke la det skremme deg. Vi har god erfaring med å søke om økonomisk hjelp fra skolene vi velger ut. Derfor trenger du ikke et budsjett som kan betale for hele skolegangen. Når du oppretter budsjettet ditt, er det viktig å huske på at det å leve i Norge også koster penger inkludert utgifter til mat, transport og fritidsaktiviteter. Disse utgiftene vil bli bespart det året/årene studenten studerer utenlands.

Vi hjelper alle studenter som blir akseptert til programmet vårt med å søke om økonomisk hjelp og ulike stipender om nødvendig. Etter den første samtalen med en familie, kan vi etablere et realistisk budsjett for kostnadene forbundet med å studere på en privat skole i Nord Amerika. Fordelen vår er det faktum at vi kommuniserer direkte med skolene og deres fakultet, vi kjenner dem personlig, og vi bruker ikke tredjeparter i prosessen.

Lånekassen

Hvis eleven ønsker å reise i andre året på videregående kan det søkes om stipender og lån fra lånekassen i tillegg til andre stipender vi kan forhandle frem gjennom skolene. Vi er en godkjent utvekslingsorganisasjon som gjør at flere av våre skoler er godkjente for stipender og lån via lånekassen. Dette gjelder kun hvis eleven reiser i VG2. Det er da mulig å få følgende fra lånekassen:

  • Stipend for 85% av skolepengene, men maks NOK 107 875,-
  • Lån til å dekke mer av skolepengene, men maks på NOK 31 032,-
  • Lån på NOK 3710,- i måneden så lenge man ikke bor med sine foreldre
  • Borteboerstipend på NOK 5848,- i måneden
  • Lån/Stipender til to hjemreiser. Totalt NOK 21 284,-
  • Utstyrsstipend

Økonomisk risiko

UPG Norge er et spisset konsept som begrenser sitt tilbud til norske elever
ved å tilby plass på privatskoler i USA og Canada. Vi arbeider på en måte som innebærer minimal økonomisk risiko for elevene og deres familier. Ved tilbudt plass betaler eleven skolepengene direkte til skolen og gjennomføringen av året er ikke avhengig av vår økonomi. Gebyret til UPG Norge deles opp i tre deler og som beskrevet over er det kun 7500kr som ikke er refunderbart før en kontrakt med en skole er signert. Selskapet er relativt ungt men driver økonomisk forsvarlig. UPG Norge har solide og seriøse eiere som også kan bidra med mer kapital dersom nødvendig og har god kompetanse på drift og økonomistyring.

 

Vi er her for å hjelpe deg med å gjøre denne fantastiske muligheten til virkelighet. Ikke nøl med å kontakte oss og stille oss spørsmål om mulighetene dine.
  • Kontakt oss

Copyright 2020 Universal Players Global Norge. Site by JCO Digital.

 Interessert i utveksling? Bli med på neste informasjonsmøte

Vi holder gratis informasjonsmøter for de som er interessert i å høre mer om utveksling.

Neste ledige informasjonsmøte: 

Mandag 22. April kl.19.30

Onsdag 24. April kl 19.30

Mandag 29. April kl.19.30

Meld deg på her!

You have Successfully Subscribed!