Meeri Mattila

Internasjonal erfaring vil gi deg livslange vennskap og et globalt perspektiv for fremtiden. Jeg trodde aldri at jeg skulle studere på internat, da jeg ikke visste så mye om det alternativet før det ble introdusert for meg av UP Global. Jeg gleder meg til å fortsette studiene i Canada den kommende høsten. Etter eksamen fra videregående skole vil jeg være et skritt nærmere drømmen min om college studier i Toronto.

Canada / Internatskole

Jonne Lappalainen

Jeg tror at en internatskole er et flott alternativ for studenter som seriøst vil fortsette sin sport i løpet av året i utlandet. For meg spiller hockey en stor rolle, derfor har det vært veldig hyggelig å spille i turneringer over Canada og USA. Disse turneringene og mulighetene til å trene hockey som dette, hadde ikke vært mulig på en offentlig skole. Både trening i selve idretten og fysisk trening i treningsstudio har vært tøff og mangfoldig, og det finnes i tillegg mange muligheter til å trene og prøve andre idretter også. Jeg hadde alltid hatt lyst til å prøve rugby, og her fikk jeg endelig gjøre det. Vi trener hver dag etter skoletid, og vi har turneringer i helgene. Det har vært enkelt å komme sammen med trenere og lagkamerater, og de profesjonelle trenere og ansatte er veldig engasjerte, noe som har hjulpet meg å utvikle meg som studentatlet.

Canada / Hockey / Internatskole

Jonna Kiilamaa

Colorado er et veldig vakkert sted å bo. Solen skinner 300 dager i året, og staten er klassifisert som en av fjellstatene. I Aspen stod vi på ski, og all logistikk ble ordnet av skolen. Innen en 5-minutters kjøretur er det 4 vakre fjell med hundrevis av kilometer med skiløyper. Skiklubben vår hadde sin egen skibakke og skiheis der vi kunne trene hver dag. I løpet av året hadde vi rundt 20 konkurransedager og 15 treningsleirdager.

USA / Alpint / Internatskole 

Johannes Mällinen

I begynnelsen var jeg litt nervøs, men veldig snart la jeg merke til at alt gikk veldig bra, og skolen var flott. Nivået på amerikansk fotball er høyere enn i Finland, så hvis en student vil spille på høyt nivå, bør han gå på en internatskole. Jeg kan anbefale en internatskole til enhver student som ønsker å oppleve noe nytt og annerledes.

USA / Amerikansk fotball / Internatskole

Jennika Appelberg

Fra jeg gikk på ungdomsskolen var drømmen min alltid å spille fotball og gå på skole i USA, så jeg var veldig spent da Universal Players hjalp meg med å finne den perfekte internatskolen for meg. Jeg var engstelig for å møte mitt nye lag og starte trenings sesongen på høsten. Skoleåret startet veldig bra, folk var veldig snille, og jeg følte meg veldig velkommen. Jeg lærte MYE engelsk, fikk mange nye venner, utviklet meg som spiller og mest av alt, utviklet som person. Reisen min har vært fantastisk, og jeg er veldig takknemlig for alt som har skjedd med meg, for det jeg har lært, og for menneskene jeg har møtt. Det er så mange muligheter der ute, og jeg kan garantere at det å reise utenlands for å studere aldri er en dårlig idé, og du vil aldri angre på det.

USA / Fotball / Internatskole

Willjam forteller oss hvorfor han valgte UP Global

Copyright 2020 Universal Players Global Norge. Site by JCO Digital.

 Interessert i utveksling? Bli med på neste informasjonsmøte

Vi holder gratis informasjonsmøter for de som er interessert i å høre mer om utveksling.

Neste ledige informasjonsmøte: 

Mandag 6. Mai kl.19.30

Onsdag 8. April kl 19.30

Mandag 13. April kl.19.30

Meld deg på her!

You have Successfully Subscribed!