Boarding school

Sisäoppilaitoksessa eli boarding schoolissa asut koulun campuksella asuntolassa eli dormissa. Asuinympäristö on rauhallinen ja turvallinen, ja olet aina lähellä luokkahuoneita, ruokalaa, kirjastoa ja vapaa-ajan aktiviteetteja. Kävelymatkan päästä löytyvät myös harrastusmahdollisuudet, olipa itsellesi se tärkein sitten koulun oma jäähalli, uimahalli, golf-kenttä, kuntosali tai hevostallit. Yksityiskouluille oppilaiden viihtyminen on ensiarvoisen tärkeää ja puitteet ovat kouluissa sen vuoksi äärimmäisen laadukkaat. Myös koulun henkilökunta on campuksella aina lähelläsi, ja saat halutessasi tukea ja apua silloin kun sitä tarvitset. Huono asia ei tietenkään ole sekään, että lisäksi kaikki kaverisi ovat aina lähellä!

Day school & Isäntäperhe

Päiväkoulussa, eli day schoolissa, opiskelet ja harrastat koulun alueella, mutta asut paikallisen isäntäperheen luona. Isäntäperheessäsi olet perheenjäsen ja tutustut vaihtomaasi kulttuuriin olemalla osa perheesi arkea ja juhlaa. Isäntäperheestäsi tuleekin sinulle todennäköisesti hyvin läheinen, ja tulet varmasti olemaan heihin yhteydessä myös vaihtovuotesi jälkeen!

Sinun valintasi

Yhteisessä tapaamisessamme sinun ja vanhempiesi kanssa, käymme mm. läpi haluatko asua boarding schoolin campuksella vai isäntäperheessä. Kuuntelemme toiveesi tarkoin, mutta ehdotamme kuitenkin että pidät mielesi avoimena molemmille vaihtoehdoille, sillä ensisijaisen tärkeäähän on löytää sinulle paras mahdollinen kokonaisuus riippumatta siitä onko koulu yksityinen sisäoppilaitos vai päiväkoulu.

Unohtumaton vaihtovuosi ulkomailla. Haku käynnissä nyt!

Klikkaa tästä vaihtoon

Copyright 2020 Universal Players Global Norge. Site by JCO Digital.

 Interessert i utveksling? Bli med på neste informasjonsmøte

Vi holder gratis informasjonsmøter for de som er interessert i å høre mer om utveksling.

Neste ledige informasjonsmøte: 

Mandag 6. Mai kl.19.30

Onsdag 8. April kl 19.30

Mandag 13. April kl.19.30

Meld deg på her!

You have Successfully Subscribed!