MØT SKOLENE ONLINE

Å velge riktig skole er en viktig del av et vellykket år i utlandet. Som en del av prosessen tilbyr UPG Norge sammen med UP Global sine utvekslingsstudenter en unik mulighet til å møte de forskjellige skolene og deres representanter online. Gjennom den virtuelle plattformen kan du  lese om ca. 40 private internatskoler fra USA og Canada og deres programmer. Det er også å mulig å sette opp møter direkte med skolene og snakke med dem online. Dette lar interesserte familier lære mer om og få oppdatert informasjon rett fra skolene før de legger grundigere planer.

Vi kan garantere at du får massevis av ny informasjon som vil hjelpe deg å velge din egen vei, UPG Norge vil hjelpe deg med resten, hvis du ønsker det!

Hvem er det for?

For enhver elev som er interessert i en kvalitets- og trygg utvekslingsstudentopplevelse i USA eller Canada. Du kan være en toppidrettsutøver eller nybegynner, talentfull innen musikk eller kunst, eller bare interessert i en utvekslingsopplevelse som du kan tilpasse basert på dine interesser og ønsker.

Hvorfor privat videregående skole i Nord-Amerika?

Fokuser på sporten eller hobbyen din mens du nyter alle gledene og fordelene ved en utvekslingsstudentopplevelse. Private internatskoler tilbyr konkurrerende sports- og kunstprogrammer med toppfasiliteter og utdanning. De er den beste måten å kombinere din sport eller hobby med en utvekslingsstudentopplevelse.

Hva koster det?

Deltakelse er GRATIS, uten forpliktelser, og alt du trenger er interesse for å lære mer om de enorme mulighetene de private nordamerikanske skolene kan tilby! Bare registrer deg ved å fylle ut skjemaet nedenfor så sender vi deg informasjon.

  • Student

  • Foreldre

Copyright 2020 Universal Players Global Norge. Site by JCO Digital.

 Interessert i utveksling? Bli med på neste informasjonsmøte

Vi holder gratis informasjonsmøter for de som er interessert i å høre mer om utveksling.

Neste ledige informasjonsmøte: 

Mandag 6. Mai kl.19.30

Onsdag 8. April kl 19.30

Mandag 13. April kl.19.30

Meld deg på her!

You have Successfully Subscribed!