Godkjenning av studieåret

Ikke vær redd, vi hjelper deg med å få ditt utenlandsopphold godkjent i Norge. Vi tilbyr et bredt spekter av skoler i USA og Canada med utallige fagområder og spesialiteter. I tillegg til dette har vi rabaterte priser på Akademiet Nettstudier hvis det er noen fag du må ta som privatist. Fag som du eventuelt må ta som privatist kan du ta før, under eller etter utenlandsoppholdet ditt. Noen fag trenger bare å ha blitt bestått, mens andre fag må du ta eksamen i. Dette er opp til hver enkelt skole, men så lenge faget du har tatt i utlandet er likeverdig eller mer omfattende enn læreplanen i Norge skal det godkjennes selv om faget er studert i et annet land eller faget ikke er helt likt. Vi anbefaler deg å ta kontakt med din rådgiver på skolen slik at du tidlig i prosessen får vite hvilke fag du må ta. Vet vi dette tidlig kan vi tilrettelegge slik at vi finner en skole med alle eller så mange av fagene du trenger for å få året godkjent.

Det er også mulig å søke fylkeskommunen om godkjenning for hele studieåret. Det kan man også søke om før man drar. Vi hjelper til med å skaffe nødvendig dokumentasjon.

Det er viktig å informere om at hver enkelt elev må selv søke om godkjenning enten fra rektor (enkeltfag) eller via fylkeskommunen (hele studieåret).

Les mer på Udir sin hjemmeside her.

Copyright 2020 Universal Players Global Norge. Site by JCO Digital.

 Interessert i utveksling? Bli med på neste informasjonsmøte

Vi holder gratis informasjonsmøter for de som er interessert i å høre mer om utveksling.

Neste ledige informasjonsmøte: 

Mandag 22. April kl.19.30

Onsdag 24. April kl 19.30

Mandag 29. April kl.19.30

Meld deg på her!

You have Successfully Subscribed!