Søknadsperiode for det akademiske året 2021-2022

Søknadsperioden har begynt! Start prosessen ved å fylle ut den første og uforpliktende søknaden. Se link under.

STEG 1: UPG Norge Søknaden

Start prosessen ved å fylle ut vår første søknadsskjema her. Søknaden er helt uforpliktende. Alternativt kan du kontakte oss, så forteller vi deg mer om programmene våre.

STEG 2: Møte oss på kontoret eller via Skype

Vi i UPG Norge ønsker alltid å diskutere med deg og dine foreldrene. I møtet diskuterer vi dine forhåpninger, mål og mulige skolealternativer. Vi lager også et budsjett for utvekslingsåret ditt og snakker om hvordan alt fungerer. Etter det er det på tide å bestemme om du vil være med i programmet vårt.

STEG 3: Søknadspakken

Når tilstedeværelsen i programmet vårt er bestemt, begynner vi å fylle ut søknaden. Vi sender deg og foreldrene dine søknadspakken med detaljerte instruksjoner. Søknadspakken er en viktig del av prosessen, og vi vil personlig hjelpe deg med å fullføre den.

STEG 4: Språkprøven

Du vil delta i en engelskspråklig test med de andre søkerne. Testen vil finne sted i Oslo eller Viken fylke.

STEG 5: Game Plan

UPG Norge bygger og designer en personlig plan for deg. Dette er en Game Plan med en liste over skoler som passer inn i dine håp, planer og budsjett. Du vil møte representanter fra disse skolene personlig via et internettmøte, hvor du kan stille spørsmål og bli kjent med dem.

STEG 6: Møte med de ulike skolene

Å velge riktig skole er en viktig del av et vellykket utvekslingsår. Du vil kunne møte skolens representanter i din Game Plan gjennom et internettmøte før dere tar den endelige beslutningen. Les mer om møtene her. 

STEG 7: Kontrakten med skolen

Internatskolene tar avgjørelsene om utvalgte elever vanligvis i løpet av mars. Du godtar innmeldingen din på skolen ved å signere kontraktsoppgavene med skolen.

STEG 8: Orienteringsdagen og sommerforberedelsene

Du kan delta i orienteringen i mai, hvis du ønsker det.
Universal Players vil gjennom sommeren lede deg gjennom de siste forberedelsene som helsedokumenter, kursvalg, studietillatelser og visum.

STEG 9: La den uforglemmelige opplevelsen begynne!

Du blir ønsket velkommen til din nye skole og ditt nye hjem! Snart holder kursene, vennene, sport og andre aktiviteter deg opptatt. Gjør deg klar for en uforglemmelig opplevelse!

 

Ta det første skrittet mot en uforglemmelig opplevelse!

FILL OUT THE APPLICATION

Copyright 2020 Universal Players Global Norge. Site by JCO Digital.

 Haku kaudelle 2020-21 on käynnissä! 
Unelmiesi vaihto-oppilasvuosi alkaa täältä!Ota yhteyttä ja kysy lisää!

You have Successfully Subscribed!