Registrer deg nå for vårt Meet Your Schools arrangement 2022!

Vi tilbyr alle som er interessert i utveksling tilgang til vår virtuelle plattform i en kort periode fra og med 24. januar. Da kan man utforske nordamerikanske private internatskoler og deres ulike tilbud uten å måtte forplikte seg til programmet vårt. Dette er helt gratis og helt uforpliktende! På vår virtuelle plattform vil du finne rundt 40 høykvalitets private internatskoler fra Canada og USA. Gjennom plattformen kan du i tillegg til å lese om de ulike skolene, chatte med skolens representanter og bestille tid til private møter online. Dette vil hjelpe deg til å finne ut hva en riktig skole er for deg.

Hva er en privat internatskole?

Den nordamerikanske internatskolen er et høykvalitets, allsidig og trygt alternativ til utvekslingsåret. Internatskole er et utmerket valg for en utvekslingsstudent som ønsker å bo på skolens campus og kombinere sport eller hobbyer og skolegang sømløst. Alt du trenger for å studere, drive med sport, hobbyer og hverdagsliv, inkludert venner, er praktisk i nærheten. Våre fantastiske partnerskoler i USA og Canada gir en flott ramme for å utvikle dine sportslige og kunstneriske hobbyer under utvekslingsopplevelsen.

Hvis du er interessert i utveksling og ønsker å høre mer om mulighetene, kan du registrere deg ved å bruke skjemaet under eller kontakt oss direkte.

Plattformen er åpen en kort periode fra 24. januar, så meld deg på så snart som mulig!

De som deltar i UPG Norge sine programmer, trenger ikke å registrere seg separat.

  • Student

  • Foreldre

Copyright 2020 Universal Players Global Norge. Site by JCO Digital.

 Interessert i utveksling? Bli med på neste informasjonsmøte

Vi holder gratis informasjonsmøter for de som er interessert i å høre mer om utveksling.

Neste ledige informasjonsmøte:

Torsdag 4. aug kl 20:00
Onsdag 10. aug kl 15:00

Meld deg på her!

 

 

You have Successfully Subscribed!