INTERNATSKOLE: KOSTNADER OG STIPENDER

Kostnaden for studenter som går på internatskoler består av UPG Norge sitt honorar på NOK 60.000,- (inkl. skatt og avgifter) og undervisning som betales direkte til skolene (varierer for de ulike skolene).

KOSTNADER

Den høye kvaliteten på internatskolene i vårt program er kun muliggjort av skolepenger. UPG Norge jobber sammen med søkeren og hans / hennes familie for å lage en personlig plan og et personlig budsjett. Det er mange ting som påvirker de endelige kostnadene for et utvekslingsår. Til å begynne med varierer skolene for internatskoler fra 35 000 til 70 000 amerikanske dollar. Utvekslingsårsbudsjettet inkluderer vanligvis førsteklasses undervisning, boende på campus, måltider (frokost, lunsj og middag), og kostnadene for sport eller fritidsaktivitetene.

STIPENDER

Selv om skolepengene kan virke høye til å begynne med, må du ikke la det skremme deg. Når du oppretter budsjettet ditt, er det godt å huske at å leve og konkurrere i idrett i hjemlandet ditt også vil koste penger.

Alle studenter som blir akseptert til programmet vårt, vil ha en mulighet til å søke om økonomisk hjelp og ulike stipender om nødvendig. Etter den første samtalen med en familie, kan vi etablere et realistisk budsjett for kostnadene forbundet med å studere på en privat skole. Fordelen vår er det faktum at vi kommuniserer direkte med skolene og deres fakultet, vi kjenner dem personlig, og vi bruker ikke tredjeparter i prosessen.

 

Vi er her for å hjelpe deg med å gjøre denne fantastiske muligheten til virkelighet. Ikke nøl med å kontakte oss og stille spørsmål om mulighetene dine.

Copyright 2020 Universal Players Global Norge. Site by JCO Digital.

 Haku kaudelle 2020-21 on käynnissä! 
Unelmiesi vaihto-oppilasvuosi alkaa täältä!Ota yhteyttä ja kysy lisää!

You have Successfully Subscribed!