INTERNATSKOLE I USA OG CANADA

Nordamerikanske internatskoler er av høy kvalitet og det finnes mangfoldige alternativer for internasjonale studenter. Internatskoler er et utmerket alternativ spesielt for en student som ønsker å bo på campus, og kombinere idrett og andre aktiviteter med utdanning. Det er ikke tilfeldig at for eksempel president John F. Kennedy, hockeyspiller Sidney Crosby, skuespillerinne Emma Watson, forfatter Dan Brown og grunnlegger av Facebook Mark Zuckerberg alle studerte på en internatskole.

 

Kombiner studier, idrett og andre fritidsaktiviteter på campus

På internatskoler går idrett og andre fritidsaktiviteter side om side med å studere. Tidsplanene for studier og idrett er nøye planlagt, slik at det alltid er nok tid til begge deler. Vanligvis starter treninger og andre aktiviteter rett etter skolen på ettermiddagen. Det vil være enkelt for deg å fortsette idretten eller hobbyen din og fortsette å utvikle deg i løpet av hele året!

Fasiliteter i verdensklasse

Fasilitetene som tilhører internatene er utmerkede, og de ligger alle i nærheten til skolen. Klasserommene, spisesalene, sovesalene, helsestasjonene og sportsfasilitetene ligger innen gangavstand, så det tar ikke tid å reise fra et sted til et annet. Hvordan høres det ut å ha skolens egen golfklubb, ishockeybane, svømmebassenger, treningsstudio, skibakke, fotballbane, innspillingsstudio, teater eller hestestall rett ved siden av skolen din?

Bo på campus med vennene dine

På internatskoler bor studentene i egne avdelinger på campus. I hver avdeling er det flere rom, og vanligvis er ett rom delt av to studenter av samme kjønn. I hver avdeling bor det også minst et voksent fakultetsmedlem med sin egen familie i sin egen leilighet, så det vil alltid være en voksen i nærheten. I tillegg tilbyr internatskoler et miljø der språkferdighetene utvikler seg raskt, og venner er alltid i nærheten.

Pienet luokkakoot ja henkilökohtainen opetus

Små klasser og personlig undervisning

Klassene er små, og vanligvis er det rundt ti elever per lærer. I mange klasserom sitter ikke elevene på vanlige rader med pulter, men rundt et rundt bord for å oppmuntre til samtaleopplæring og deltakelse. Innenfor små grupper er det mulig for lærere å gi personlig støtte til elevene og virkelig bli kjent med dem. Lærerne vil at elevene skal lykkes, de er opptatt av jobbene sine, og de blir derfor respektert blant elevene.

Study Hall

Lesesal

På kveldstid organiserer skolen et bestemt tidsintervall for hver elev i lesesalen slik at de får gjort leksene sine. Dette kalles Study Hall. Under denne tiden kan elevene velge å gjøre lekser i egne rom eller for eksempel på skolens bibliotek med vennene sine. Lærere deltar vanligvis i denne tiden for å hjelpe elevene, noe som gjør leksene mer effektive fordi det er lett å få hjelp om nødvendig.

Turvallinen ja kansainvälinen ympäristö

Trygt og internasjonalt miljø

På internatskoler er det vanligvis elever fra mange forskjellige land, så internatskoler tilbyr et veldig internasjonalt miljø. Cirka 20% av studentene kommer fra utlandet, noe som også betyr at lærerne er veldig vant til å undervise internasjonale studenter fra utenfor Nord-Amerika. Mange internatskoler tilbyr også engelsk som andrespråk-program, som gir støtte til internasjonale studenter hvis engelskkunnskaper ikke er veldig sterke til å begynne med. Campusene er trygge, rusfrie og områdene er bevoktede, der hver student kan føle seg trygge hele tiden.

Helgaktiviteter som balanserer studielivet

Kveldene i ukedagene tilbringes vanligvis på campusområdet, noe som er fint fordi alle aktiviteter og medstudenter alltid er i nærheten! Det er mange måter å bruke tiden på, enten du vil se på TV, spille forskjellige spill eller gjøre noe annet. Uansett er det mange alternativer og aktiviteter, så du vil ikke bli lei!

Fordi idrett spiller en veldig stor rolle i den amerikanske videregående skolekulturen, brukes fritiden vanligvis mellom forskjellige sportshendelser. Konkurransedagene er store dager for skolene, og ofte deltar hele skolen for å heie laget sitt. Enten det er ishockey, fotball, amerikansk fotball, basketball eller til og med lacrosse, en ting er helt sikkert: Konkurransedagen er alltid spesiell, og følelsen og stemningen på tribunen er fantastisk!

De fleste internatskolene ligger innen en eller to timers kjøretur fra en større by, og skolene arrangerer jevnlig helgeturer for eksempel til kjøpesentre, filmer, konserter, NHL-spill, strender, campingturer eller skisteder . Helgaktivitetene er en viktig grunn til at elever har det så bra på internatene! Selvfølgelig vil du få få lengre ferier i løpet av studieåret, hvor du har muligheten til å reise mer i kontinentet, besøke vennene dine andre steder, eller komme hjem for å se din egen familie.

Kvalitetsmåltider og helsehjelp på campus

Internatskoler og kafeteriene deres legger stor vekt på sunn mat, forskjellige typer dietter og forskjellige spisevaner. På campus tilbyr skoler frokost, lunsj og middag buffeer. Maten er god og sunn, og det er lett for deg å finne riktig mat til deg selv, enten du er ballettdanser eller fotballspiller. Hver skole har sitt eget helsesenter, hvor elever kan gå når som helst de trenger behandling eller omsorg. Dette er grunnene til at internatskoler er et flott alternativ for elever med allergi eller andre spesielle behov som vurderer helseproblemer, læringsproblemer eller forskjellige dietter.

En unik opplevelse som utvekslingsstudent i utlandet

Kombiner idretten og dine fritidsaktiviteter med å studere på en internatskole!

Contact Us

Copyright 2020 Universal Players Global Norge. Site by JCO Digital.

 Haku kaudelle 2020-21 on käynnissä! 
Unelmiesi vaihto-oppilasvuosi alkaa täältä!Ota yhteyttä ja kysy lisää!

You have Successfully Subscribed!